Vloerrubbers in alle soorten en maten

U kent ze wel, vloerrubbers voor achter in de kofferbak. Ze zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook nog eens heel praktisch. Allereerst geven ze een goede stroefheid zodat de goederen niet bij elke bocht door de auto heen en weer schuiven. Bovendien zijn ze ook nog eens heel veilig. Dat is de reden dat vloerrubbers ook steevast worden gebruikt in laadbakken, paardentrailers en/of in bedrijfswagens. DG Rubber is uw specialist in deze veelzijdige vloerrubbers. U kunt bij ons rekenen op rubberproducten van topkwaliteit. Maatwerk is bij ons standaard, dus u kunt uw vloerrubbers in alle soorten en maten bestellen bij ons. Zeg het maar: hoe kunnen we u helpen?

Sinds 2014 zijn we niet alleen leverancier, maar produceren we ook diverse rubberproducten. Dat zorgt ervoor dat u betere producten krijgt voor uw specifieke situatie. De uitstekende service van DG Rubber is een mooi extraatje!

Volgens uw wensen geleverd

U weet al precies waar u uw vloerrubbers wilt gebruiken. Dus weet u ook de afmetingen. Dat treft, want wij denken graag met u mee over een zo efficiënt mogelijke oplossing voor uw probleem. Of u nu uw bestelwagen of een paardentrailer wilt voorzien van vloerrubbers, wij zorgen ervoor dat u de perfecte rubbers hiervoor krijgt. Het handige van deze rubbers is dat u ze gewoon op maat kunt uitsnijden.

Meer weten?

Heeft u een vraag over onze vloerrubbers of wilt u weten hoe we u kunnen helpen met onze kennis en expertise? Neem dan contact op met DG Rubber via 033 - 245 78 86 of info@dgrubberholland.nl.

Meer Producten