Boot winterklaar maken? Denk aan de juiste slangen!

Het is belangrijk dat u op tijd uw boot winterklaar maakt. Zo zorgt u ervoor dat u hem weer perfect kunt gebruiken als het pleziervaartseizoen weer aanbreekt. Dan zou het toch zonde zijn als u nog iets moet repareren of monteren? Wij helpen u graag aan de juiste pvc en rubberslangen voor uw boot. Maar ook voor stootranden kunt u bij ons terecht. Bij DG Rubber hebben we sinds 1993 ervaring in het leveren van rubberproducten. We zijn zelfs in 2014 zelf ook producent geworden met onze eigen extruders. Daardoor kunnen we elk gewenste stootrand of ander rubberprofiel op maat maken voor u. Klik hier voor ons profielenboek!

Welke kiest u voor uw boot?

Als het gaat om slangen waarmee u uw boot winterklaar kunt maken, hebben we heel wat om uit te kiezen voor u. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit de volgende soorten (Pvc en Rubber) slangen:

 

 

Vertrouw op de kwaliteit en service van DG Rubber

U stelt niet alleen hoge eisen aan de onderdelen van uw boot, maar ook aan de leverancier ervan. Dat vinden wij volkomen terecht. Daarom bieden we u uitsluitend producten van superieure kwaliteit en gaan we zelfs nog een stapje verder. Zo denken we bijvoorbeeld altijd met u mee. Als u wilt, kunnen we zelfs maatwerk leveren voor uw boot. Tot slot bieden we u de beste service die u zich maar kunt wensen. Zo maken wij het verschil.

Tips voor het winterklaar maken?

De experts van DG Rubber zijn te bereiken via 033 - 245 78 86 of info@dgrubberholland.nl.

Meer Producten