Accukabels hebben we in overvloed!

U wilt graag zeker weten dat de stroom van en naar uw accu, omvormer of acculader optimaal wordt vervoerd. Wij verkopen de zeer soepele dubbel geïsoleerde accukabel in de kleuren zwart, rood en oranje. Dat is namelijk waar we in gespecialiseerd zijn bij DG Rubber! Kies uit ons uitgebreide assortiment de juiste kabel of laat u adviseren door onze ervaren experts. Hoe dan ook: u krijgt altijd de perfecte accukabel, want we hebben er meer dan genoeg op voorraad!

Welke kabeldikte u ook zoekt

Er is heel wat te koop op het gebied van accukabels. Dat had u misschien al gezien op onze site. Het belangrijkste verschil tussen de verschillende soorten kabels is de kabeldikte. Wilt u weten hoe u de geschiktste dikte berekend voor uw situatie, neem dan contact op met onze specialisten via 033-2457886 of info@dgrubberholland.nl.

 

Kies voor kwaliteit

Meedenken, maatwerk en service zijn de drie pijlers van onze dienstverlening. Dat merkt u niet alleen in hoe onze experts met u meedenken, maar ook in de kwaliteit die we leveren. Dat noemen wij namelijk ook service. Om die reden leveren wij uitsluitend de beste accukabels die we konden vinden.

Meer Producten