U-profiel: wij helpen u met het beste rubber

Voor welke toepassing u ook een u-profiel nodig heeft, wij staan voor u klaar met maatwerk van de beste rubberkwaliteit. Het kan zijn dat u een industriële toepassing heeft voor het profiel, of dat het gaat om scheepvaart of carrosseriebouw. Voor ons maakt het niet uit of u het u-profiel nu gebruikt als stootrand, randafwerking, afdichtingsprofiel of klemprofiel. Met onze profielen kunt u alle kanten op. Wij horen graag hoe we u mogen helpen.

Kwaliteit en service

De rubbersoorten die we zelf produceren zijn allemaal van TPE (vergelijkbaar met EPDM-kwaliteit). Welk type weer het ook is, uw u-profiel zal er geen last van hebben. Ook niet van ozon of UV-licht. De hoge mate van elasticiteit zorgt ervoor dat uw profiel niet zomaar scheurt of poreus wordt. Deze duurzaamheid past prima bij de relaties die wij aangaan met onze klanten. U kunt dan ook altijd rekenen op de uitstekende service van DG Rubber!

Zeg het maar: welk u-profiel wilt u?

Wij denken graag met u mee over een zo efficiënt mogelijke oplossing voor uw probleem. Zo zorgen wij ervoor dat u het perfecte u-profiel van ons geleverd krijgt. Zodat u moeiteloos verder kunt met uw werkzaamheden en volledig kunt vertrouwen op de kwaliteit en specificaties van de profielen waarmee u werkt. Dat beloven we u.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u een vraag over onze rubber u-profielen of wilt u weten hoe we u kunnen helpen met onze kennis en expertise? Neem dan contact op met DG Rubber via 033 - 245 78 86 of info@dgrubberholland.nl.

Meer Producten