Rubber profielen van topkwaliteit

Vanaf 1993 levert DG Rubber al EPDM Rubber profielen op maat. U kunt nu nog beter profiteren van onze expertise doordat we hebben geïnvesteerd in eigen extruders. Daardoor zijn we nu ook producent van profielen op maat.

De voordelen van onze rubber profielen:

 

  • Profielen van TPE rubber (vergelijkbaar met EPDM)

  • Korte levertijden

  • Volledig op maat te produceren

  • Elke gewenste lengte

 

Uw profiel op maat gemaakt

Wij produceren profielen volgens uw tekening of monster. Onze specialisten maken met de hand een matrijs precies op uw maat en vervolgens kunt u zelf bepalen hoe lang het profiel moet worden. Kwaliteit zonder beperkingen! Klik hier voor ons profielenboek.

Bovendien staan wij bekend om onze korte lijnen en snelle levertijden. Omdat DG Rubber Holland zelf ook producent is van de gebruikte TPE profielen, profiteert u daarvan mee. Profielen op maat van TPE rubber zijn overigens vergelijkbaar met EPDM rubber. U weet dus dat u kunt vertrouwen op topkwaliteit. Of u er nu een industriële toepassing voor heeft of dat het gaat om scheepvaart of carrosseriebouw. Als stootrand, randafwerking, u-profiel, afdichtingsprofiel of klemprofiel.

Duurzame profielen waar u op kunt vertrouwen

Onze zelf geproduceerde rubbersoorten zijn allemaal van TPE (vergelijkbaar met EPDM-kwaliteit). Deze rubbers zijn dan ook perfect bestand tegen alle weerstypen, UV-licht en ozon. Ze zijn zeer elastisch en scheuren dus niet zomaar. Deze duurzaamheid past prima bij de relaties die wij aangaan met onze klanten. U kunt dan ook altijd rekenen op de uitstekende service van DG Rubber!

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u een vraag over onze rubber profielen of wilt u weten hoe we u kunnen helpen met onze kennis en expertise? Neem dan contact op met DG Rubber via 033 - 245 78 86 of info@dgrubberholland.nl.

Meer Producten